Kako do nas

Če prihajate iz primorske smeri , zapustite avtocesto na izvozu Brezovica, ki je za cestninsko postajo na Logu. Na semaforiziranem križišču zavijete levo za smer Brezovica. Na Brezovici v semaforiziranem križišču zavijete levo za smer Podpeč. Vozite po prednostni cesti skozi naselja Vnanje Gorice, Notranje Gorice do Podpeči. Na križišču v Podpeči zavijete desno. Čez petsto metrov boste opazili smerokaz Rakitna, kjer zavijete levo s prednostne ceste (bližnjica, sicer se peljete skozi Kamnik pod Krimom). V Preserju zavijete na križišču levo, peljete se mimo Dolnje in Gornje Brezovice, vse do Rakitne. V centru Rakitne (pri cerkvi) zavijete levo, čez slab kilometer vas tabla opozori, da zavijete desno, kjer je zdravilišče.

Če prihajate s Primorske lahko zapustite avtocesto že na Uncu. Peljali se boste skozi Rakek in Podskrajnik. Pred Cerknico je smerokaz za Rakitno, kjer zavijete levo. V naslednjem križišču v Cerknici zavijete levo za smer Begunje. Nadaljujete vožnjo po glavni cesti, skozi Begunje in Selšček. V Selščku zavijete levo za smer Rakitna. Peljali se boste po glavni cesti mimo zaselkov, kjer je samo ena krajevna tabla Gorenje Otave, do Rakitne vas loči še nekaj kilometrov. V Rakitni peljete mimo jezera, pri cerkvi zavijete desno v klanec, čez slab kilometer pa zopet desno in že ste pri nas na parkirišču.

Če prihajate iz štajerske smeri , vozite za smer Koper proti Primorski, obvoznico pa zapustite na izvozu Brezovica. Na semaforiziranem križišču zavijete levo za smer Brezovica. Na Brezovici v semaforiziranem križišču zavijete levo za smer Podpeč. Vozite po prednostni cesti skozi naselja Vnanje Gorice, Notranje Gorice in se pripeljete v Podpeč. Na križišču v Podpeči zavijete desno. Petsto metrov naprej je smerokaz Rakitna, kjer zavijete levo s prednostne ceste (bližnjica, sicer se peljete skozi Kamnik pod Krimom). V Preserju zavijete na križišču levo, peljete se mimo Dolnje in Gornje Brezovice, vse do Rakitne. V centru Rakitne (pri cerkvi) zavijete levo, čez slab kilometer pa zopet desno, kjer je zdravilišče.

Če prihajate s Štajerske po drugem kraku obvoznice, morate obvoznico zapustiti pri izvozu Ig. V križišču zavijete levo (desno je trgovina Rutar), v naslednjem križišču še enkrat levo. Naslednje križišče je semaforizirano, tu peljete naravnost za smer Podpeč. Vozili se boste skozi Črno vas in se pripeljali v Podpeč, kjer boste zavili levo. Če sto metrov boste na križišču zavili desno za smer Vrhnika. Petsto metrov naprej je smerokaz Rakitna, kjer zavijete levo s prednostne ceste (bližnjica, sicer se peljete skozi Kamnik pod Krimom). V Preserju zavijete na križišču levo, peljete se mimo Dolnje in Gornje Brezovice, vse do Rakitne. V centru Rakitne (pri cerkvi) zavijete levo, čez slab kilometer vas tabla opozori, da zavijete desno, kjer je zdravilišče.

OBVESTILO O ZAČASNEM PRENEHANJU IZVAJANJA PREVENTIVNIH PROGRAMOV 12.3.2020
V skladu z Odredbo o začasnih ukrepih za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID+19) vas obveščamo, da od ponedeljka 16.3.2020 dalje, začasno prenehamo sprejemati otroke in mladostnike v program Šola zdravega odraščanja in program Rehabilitacija in/ali reintegracija oseb z motnjami hranjenja in čustvovanja.

AMBULANTNA DEJAVNOST
Do nadaljnjega zaradi zajezitve širjenja koronavirusa, odpovedujemo tako prve kot tudi kontrolne preglede otrok in mladostnikov obravnavanih na CDZOM Brezovica in klinično psihološki ambulanti na Rakitni.

O novem datumu pregleda boste pravočasno obveščeni.

Romana Rasperger, direktorica